Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ "Περιστέρι, Πόλη Φιλάδελφη & Αλληλέγγυα"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ "Περιστέρι, Πόλη Φιλάδελφη & Αλληλέγγυα"

"Περιστέρι, πόλη φιλάδελφη & αλληλέγγυα" είναι το φετινό θέμα του διαγωνισμού, που πραγματοποιείται στην πόλης μας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου ανακοινώνει ότι οι λιλιπούτειοι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να αποτυπώσουν σε ειδικά χαρτόνια, που θα προμηθεύσει η ΔΕΠΑΔΠ σε όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της αλληλεγγύης σε συνδυασμό με το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 10 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 Νοεμβρίου 2015. Τα έργα των 51 καλύτερων ζωγράφων θα εκτυπωθούν σε κατάλληλο υλικό και θα τοποθετηθούν για όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων σε φωτεινά πλαίσια της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως (απέναντι από τον ΟΤΕ).
Για την προβολή των έργων θα γίνει ειδική εκδήλωση με φωταγώγηση της πλατείας, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30. Όλοι όμως οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν επαίνους ως επιβράβευση για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
Η επιτροπή που θα αξιολογήσει τα έργα των μικρών ζωγράφων αποτελείται από τους δασκάλους των καλλιτεχνικών εργαστηρίων του Δήμου μας. Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΔΕΠΑΔΠ, στα τηλέφωνα: 2105779914, 2105779049 και στο e-mail: depadp@yahoo.gr

Πρωταγωνιστές και πάλι είναι τα παιδιά όλων των Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, στα πλαίσια του 3ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής Δήμου Περιστερίου, που διοργανώνει η κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ).

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.