Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα



Γιορτές ελπίδας και προσδοκίας, γιορτές που ενώνουν, εθνότητες, ηλικίες, θρησκεύματα, φύλα, κατοίκους, δημότες αλλά και επισκέπτες, διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και την έλευση της νέας χρονιάς.

 
Η πόλη φωταγωγημένη από τις αρχές Νοεμβρίου στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας ,ενώ όλο το  Δεκέμβριο μέχρι και τις αρχές του νέου έτους οι κεντρικές πλατείες, αλλά και οι γειτονιές της Αθήνας μετατρέπονται σε εστίες πολιτισμού και ψυχαγωγίας  με περισσότερες από 270 εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα. Εργαστήρια στήνονται  για τα παιδιά στα Πολιτιστικά Κέντρα, τα Μουσεία του Δήμου Αθηναίων, τον Εθνικό Κήπο, σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους  σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς γιορτάζουμε τον ερχομό του νέου χρόνου στο Θησείο.
Ο δήμος Αθηναίων συνεχίζει να συνεργάζεται και να συσπειρώνει γύρω του φορείς της πόλης, θέλοντας να υπογραμμίσει  ότι η συμβολή όλων είναι σημαντική.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.