Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

2ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια»

Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει το 2ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Παραγκούλια – Παρασκευοπούλου, η οποία έχασε την ζωή της στις καταστροφικές πλημμύρες τον Οκτώβριο του 2015.
Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας, από 16:30 έως 19:30, με τη συμμετοχή τμημάτων των Αθλητικών Σωματείων για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, περιλαμβάνει ημερίδα με θέμα «Η Βία στον Αθλητισμό» και συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου, σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων, Α.Ο. Ιάσων, Α.Ο. Ιλίου, Α.Ε. Ιλίου, Α.Σ. Μιλτιάδης Ιλίου, Μ.Ε.Ν. Ιλίου.
Η προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων, με αφορμή την διεξαγωγή του Τουρνουά, θα ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας στο έργο του για την προώθηση του ιδεώδους της κοινωνικής αλληλεγγύης.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.