Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών από την Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών από την Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού

Και τα φετινά Χριστούγεννα, η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού εντείνει τις κοινωνικές της δράσεις και διοργανώνει εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών για τα παιδιά οικογενειών που εντάσσονται στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας της περιοχής.
Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την στήριξη των τοπικών κοινωνιών της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού, η Τράπεζα Χρόνου του Ομίλου UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης καλεί για μία ακόμη φορά τους πολίτες, τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις να δωρίσουν παιχνίδια, νέα ή σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε στη συνέχεια να τα προσφέρει ως χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Παρά την οικονομική κρίση, οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πιο αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους τους και γι' αυτό, η Τράπεζα Χρόνου βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση ώστε να αξιοποιεί αποτελεσματικά κάθε προσφορά σε αγαθά και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των νοικοκυριών της περιοχής.
Η εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών της Τράπεζας Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού ξεκινά την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και λήγει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου. Σημείο συλλογής των δωρεών έχει οριστεί το γραφείο της Τράπεζας Χρόνου, Αριστομένους 8, εντός Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας. Η δομή λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών, καθώς και γενικά για το έργο και τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213-2019377.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.