Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μεγάλη συναυλία jazz της Γιάννας Βασιλείου στα Προπύλαια την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλη συναυλία jazz της Γιάννας Βασιλείου στα Προπύλαια την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Με μία μεγάλη συναυλία Jazz με τη Γιάννα Βασιλείου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζεται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων για την αναζωογόνηση της περιοχής της εμβληματικής Τριλογίας της Αθήνας.
Η Γιάννα Βασιλείου, μια από τις πιο ξεχωριστές νέες τραγουδοποιούς, που επιλέχθηκε από την Madeleine Peyroux να ανοίξει την αθηναϊκή της συναυλία, υπόσχεται να μαγέψει με τη φωνή της όλους όσοι την Παρασκευή βρεθούν στις 19.30, στα Προπύλαια.
Ο δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να επιστρέψει η αισιοδοξία στην περιοχή και με σύνθημα «Ο πολιτισμός διώχνει το σκοτάδι», διοργανώνει σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών δράσεων, με ελεύθερη είσοδο για όλους, με σκοπό ο πεζόδρομος της Μασσαλίας να μην είναι πια άδειος, το προαύλιο τουΠνευματικού Κέντρου, οι χώροι γύρω από την Εθνική Βιβλιοθήκη, την Ακαδημία Αθηνών και το Πανεπιστήμιο να αποκτήσουν και πάλι ζωή.
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ο MENTA FM 88 «Βγαίνει στον Δρόμο» και παίζει «αλλιώς» παλιά αγαπημένα τραγούδια σε σύγχρονες διασκευές, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50)
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 17.30, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, νέοι djs πλημμυρίζουν με μουσική και ρυθμό το κέντρο της πόλης, ενώ στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 13.00, τη σκυτάλη της μουσικής πανδαισίας παραλαμβάνει η Χορωδία του δήμου Αθηναίων.
Η πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων θα συνεχιστεί και τον Δεκέμβριο, μέχρι τα Χριστούγεννα, με εκδηλώσεις του Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και τη συνεργασία δημιουργικών ομάδων της πόλης, με στόχο η επονομαζόμενη Τριλογία, δηλαδή ο χώρος που φιλοξενεί την Ακαδημία Αθηνών, το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων και τη Νομική Σχολή της Αθήνας, να ζωντανέψει και να αποτελέσει βήμα για νέους δημιουργούς.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.