Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών

Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών,  θα συνεχιστεί και την νέα σχολική χρονιά 2016-2017, το εγκεκριμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι για το Περιβάλλον "ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΟΦΥΛΑΚΕΣ" (έγκριση Υπουργείου Παιδείας με αρ. πρωτ. 2818/24-3-2014, πράξη του Δ.Σ. του ΙΕΠ 16/17-3-2014), το οποίο έλαβε το βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας- ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015
Στόχος του παιχνιδιού είναι να αναπτυχθεί, η αγάπη, ο θαυμασμός και η περιέργεια των παιδιών για τον κόσμο που τα περιβάλλει.
Το εκπαιδευτικό παιχνίδι "Οι «ΠΛΑΝΗΤΟΦΥΛΑΚΕΣ" διαρκεί μία διδακτική ώρα για κάθε τάξη και απευθύνεται σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια).
Τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνούν για την συμμετοχή τους με την αρμόδια υπάλληλο του Δήμου Αχαρνών, κα Ελευθερία Παπαδονικολάκη στο τηλ. 2132072304 από τις 7:30 π.μ. έως 3:30 μ.μ.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.