Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έναρξη μαθημάτων Κοινωνικού Λαϊκού Φροντιστηρίου Δήμου Χαϊδαρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη μαθημάτων Κοινωνικού Λαϊκού Φροντιστηρίου Δήμου Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής θα συνεχίσει για 3η χρονιά τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται στις οικογένειες των μαθητών της πόλης μας που λόγω οικονομικών δυσχερειών αδυνατούν να παράσχουν στα παιδιά τους πρόσθετη εκπαιδευτική βοήθεια.

 Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (περιλαμβάνεται και προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις) αλλά και σε μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού και τα μαθήματα γίνονται στο χώρο του 2ου Γυμνασίου (Αναγεννήσεως κ Επαύλεως).
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντική εργασία να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη, ηλεκτρονικά (politismos@haidari.gr) ή στα τηλέφωνα 2132047237 αναφέροντας το ονοματεπώνυμο τους, στοιχεία επικοινωνίας, την ειδικότητα τους, ενδεχόμενη προϋπηρεσία, προτιμώμενες ώρες κ μέρες απασχόλησης καθώς και προτιμώμενο εκπαιδευτικό επίπεδο (τάξη).
Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μαζί μας ηλεκτρονικά (politismos@haidari.gr) ή στα τηλέφωνα 2132047237, μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.