Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεσης φωτογραφίας "Βουλγαρικά μνημεία υπό την προστασία της UNESCO" στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Έκθεσης φωτογραφίας "Βουλγαρικά μνημεία υπό την προστασία της UNESCO" στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: "Βουλγαρικά Μνημεία υπό την προστασία της UNESCO", διοργανώνουν από τις 25 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2016, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η Πρεσβεία της Βουλγαρίας στην Ελλάδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα».
Η έκθεση του διάσημου βούλγαρου φωτογράφου Alexander Nishkov περιλαμβάνει 16 μεγάλα πανό που αντιπροσωπεύουν τα επτά ιστορικά μνημεία και δύο φυσικά τοπία που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό - UNESCO. Μεταξύ αυτών είναι οι εκκλησίες στην Μπογιάνα και Ιβάνοβο, το Μοναστήρι της Ρίλα, οι τάφοι στο Καζανλάκ και Σβεστάρι, ο Ιππέας της Μαντάρα, η Παλιά πόλη της Νεσέμπαρ, τα εθνικά Πάρκα Σρέμπαρνα και Πίριν. Αυτά τα βουλγαρικά μνημεία, μαζί με τους φυσικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς του κόσμου είναι μέρος της κληρονομιάς, χωρίς την οποία η ανθρωπότητα δεν θα ήταν η ίδια. Η παρουσίαση της έκθεσης στην Ελλάδα έχει ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον γιατί δείχνει τις στενές ιστορικές, θρησκευτικές και πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ της Βουλγαρίας και του Βυζαντίου.
Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ :Ηρακλειδών 66Α & Θεσσαλονίκης – Θησείο
Τηλ. 210-3452150 - Στάση Μετρό Κεραμεικός
Ημέρες επίσκεψης: Τρίτη έως Σάββατο 10:00 – 20:00,
                                   Κυριακή  10:00 – 14:00
Είσοδος ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.