Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Meet Market Jazz Edition, στην Τεχνόπολη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Meet Market Jazz Edition, στην Τεχνόπολη

Μαραθώνιο Meet Market με περισσότερους από 120 αγαπημένους παραγωγούς και δημιουργούς και 30 νέους συμμετέχοντες, φιλοξενεί τις 25 έως τις 29 Μαΐου, η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του 16th Αthens Technopolis Jazz Festival.
Μια πενθήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.
Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage&retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJsets και θετική ενέργεια!
Παράλληλα, συντροφιά θα μας κρατούν ταλαντούχοι DJ μας, αλλά και όπως πάντα θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, δώρα για όλους στο κεντρικό Ταμείο...και φυσικά jazz συναυλίες με ελεύθερη είσοδο. Ελάτε, λοιπόν, σε αυτό το πενθήμερο Πάρτι μόνοι, με τους φίλους, τα παιδιά σας, τα κατοικίδιά σας, τους γονείς, τους συντρόφους σας ...Ελεύθερη Είσοδος παντού!
Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων: Κτίριο «Μηχανουργείο»& Προαύλιο «Μηχανουργείου» & αίθουσα «Αποθήκη»

Ώρες Λειτουργίας:
Τετάρτη 25 έως Παρασκευή 27 Μαΐου από 18:00 - 00:00
Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Μαΐου από 13:00 - 00:00Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.