Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 3ο ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

3ο ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix

Το 3ο Attica Bank Run & Fun Grand Prix, με φιλανθρωπικό σκοπό, διοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού  Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και ο αθλητικός σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» (Feel Good Sports Club), την Κυριακή  29 Μαΐου 2016. Συμμετέχουν οι πρωταθλητές Αναστασία Καρακατσάνη, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Μενής, Αλέξανδρος Πιπερής, Angelina Navaro,  Φώτης Ρηγόπουλος και Χριστίνα Σαμπατακάκη. οι οποίοι στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS, το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.
Η εκκίνηση των αγώνων  5χλμ και 10χλμ, αλλά και του αγώνα βάδην 5χλμ θα δοθεί στις 8.30, από την Πύλη του Αδριανού , ενώ η εκκίνηση  της παιδικής διαδρομής του 1χλμ θα δοθεί στις 10.00 από το ίδιο σημείο.
Η διαδρομή του αγώνα των 5χλμ ξεκινάει από την Πύλη Αδριανού, με κατεύθυνση την Πλάκα, Μητροπόλεως, Μοναστηράκι, Κεραμεικός (δίπλα από τα αρχαιολογικά ευρήματα της Αρχαίας Αθήνας) και επιστροφή από το  Θησείο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου μπροστά από την Ακρόπολη και τερματισμό στην Πύλη Αδριανού.
Για τα 10 χλμ επαναλαμβάνεται η διαδρομή δυο φορές.
Θα λάβουν μέρος Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων Running Teams, running clubs κλπ. Θα υπάρξουν πολλά δώρα (T-Shirts, εργομετρικές αξιολογήσεις ERGO LIFE, δωρεάν προπονητικές αξιολογήσεις με κλήρωση!). Ακόμα για όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα υπάρξουν αναμνηστικά μετάλλια, ειδικά σχεδιασμένα για τον αγώνα.
Για πληροφορίες και εγγραφές στον τελικό αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix στην Αθήνα : www.feelgoodsports.gr
Οι εγγραφές στον αγώνα κλείνουν στις 25.5.2016 στις 17:00
Εκκίνηση - Τερματισμός: Πύλη Αδριανού
Ώρα εκκίνησης αγώνα: 08:30 και 10.00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.