Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τιμητική εκδήλωση με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Τιμητική εκδήλωση με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη

Εκδήλωση προς τιμή του Οδυσσέα Ελύτη, με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατό του, διοργανώνουν τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων.
Για τον Οδυσσέα Ελύτη θα μιλήσουν ο Συγγραφέας  & Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Θανάσης Βαλτινός και η Συγγραφέας – Καθηγήτρια & Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Λίνα Λυχναρά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί video για τη ζωή και την πορεία του ποιητή, το οποίο έχουν επιμεληθεί η Ηρώ και ο Γιώργος Σγουράκης.
Στίχους του ποιητή θα απαγγείλει ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος.
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων: Ακαδημίας 50, τηλ. 210-5284800
στάση Μετρό: Πανεπιστήμιο
Ώρα: 18:30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.