Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανθοκομική έκθεση Αχαρνών 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ανθοκομική έκθεση Αχαρνών 2016

Η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών ανοίγει τις "πύλες" στις 27 Μαΐου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου 2016.
Στον φιλόξενο χώρο της πλατείας Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην φετινή Ανθοκομική Έκθεση θα συμμετάσχουν πάνω από 30 εκθέτες από το χώρο της Αγροκαλλιέργειας και της Ανθοκομίας.
Τις ημέρες λειτουργίας  της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών, στο Ανοιχτό Θέατρο της πλατείας, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις κ.ά.
Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου ενώ στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί περίπτερο του Δήμου Αχαρνών με δημιουργική απασχόληση παιδιών.
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στις 20:00.
Για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα www.acharnesanthokomiki.gr
όπου παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της έκθεσης, πληροφορίες πρόσβασης και στάθμευσης, ενώ θα αναρτηθεί και το - υπό διαμόρφωση - πρόγραμμα πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.