Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διανομή στους δικαιούχους επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής στους άπορους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Διανομή στους δικαιούχους επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής στους άπορους

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος ενημερώνει ότι η διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας στους Απόρους (ΤΕΒΑ) θα γίνει
την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και ώρα 9.00 π.μ.-15.00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γ. Στεφανόπουλος", πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας στην οδό Βορείου Ηπείρου 28.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αίτηση, την ταυτότητα τους και τσάντες ή καρότσι για την ευκολότερη μεταφορά των προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας: 210 5701568, 210 5701538.

Προς τους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ
Το πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής συμπεριλαμβάνει και δράσεις και υπηρεσίες τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Περιστερίου.
Συγκεκριμένα προσφέρονται ή πρόκειται να αρχίσουν να προσφέρονται υπηρεσίες ψυχολόγου για ενήλικες και παιδιά, διατροφολόγου, λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή. Επίσης είναι δυνατή κάλυψη του κόστους συμμετοχής των παιδιών ωφελουμένων σε δραστηριότητες αθλητικές και πολιτιστικές που οργανώνονται από το Δήμο σας.
Αν επιθυμείτε την παροχή κάποιων από τις παραπάνω υπηρεσίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ : 210 5701571, 210 5701537.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.