Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αφιέρωμα της Θεατρικής Ομάδας Δήμου Κορυδαλλού στους Ν. Άσιμο, Κ. Γώγου, Π. Σιδηρόπουλο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Αφιέρωμα της Θεατρικής Ομάδας Δήμου Κορυδαλλού στους Ν. Άσιμο, Κ. Γώγου, Π. Σιδηρόπουλο

Συνεχίζοντας τα αφιερώματα σε μουσικούς δημιουργούς και ποιητές, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού με σκηνοθέτη τον Μπάμπη Κλαλιώτη, διοργανώνει το Σάββατο 16 Απριλίου, ώρα 21.00 μια βραδιά αφιερωμένη στους «καταραμένους ποιητές της πλατείας» Νικόλα Άσιμο, Κατερίνα Γώγου.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν έξι μουσικοί και μέλη της ομάδας και θα ακουστούν γνωστά τραγούδια ποιήματα και κείμενα των τριών «απόντων», ενώ θα προβληθούν και βίντεο από συναυλίες και συνεντεύξεις τους.
Υπόγεια σκηνή "Γκαράζ", Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών.
Είσοδος ελεύθερη.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.