Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Εισαγωγή στη Δημιουργική Γραφή” στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Εισαγωγή στη Δημιουργική Γραφή” στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης


Σάββατο 19 Μαρτίου στις 11:00
Τι εννοούμε με τον όρο Δημιουργική Γραφή; Μπορεί να υπάρχουν πολυάριθμοι ορισμοί αλλά ξέρει κανείς τι πραγματικά σημαίνει; Σε αυτό το σεμινάριο εκκινώντας από βασικές έννοιες διερευνάμε τα συστατικά και τις πηγές της δημιουργικότητας ενώ απαντάμε σε ερωτήματα όπως αν υπάρχουν δημιουργικά και μη-δημιουργικά άτομα και ποιοι είναι οι παράγοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία της γραφής ως δημιουργία.
Εντοπίζουμε τους στόχους, τις πιθανές επιδράσεις της Δημιουργικής Γραφής στο σχολείο κατανοώντας τους τρόπους με τους οποίους διανοίγει προοπτικές και αξιοποιεί τις δημιουργικές δυνατότητες των παιδιών.
Σε δεύτερο επίπεδο, το σεμινάριο με εφαρμογές και παραδείγματα παρέχει ιδέες για μία δημιουργική προσέγγιση της λογοτεχνίας και τη σύνδεση της δημιουργικής ανάγνωσης και γραφής. 
Τροφοδοτεί με εργαλεία για να καλλιεργήσουμε τη φαντασία και να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των παιδιών μέσα από λεκτικές και συνθετικές δημιουργικές ικανότητες που προέρχονται από τον αυτοσχεδιασμό.
Εισηγήτρια: Δρ. Μαρέττα Σιδηροπούλου
 Πληροφορίες: 2103250341 info@ekedisy.gr
Σάββατο 19 Μαρτίου, 11:00-14:00





Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.