Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο Δήμος Αθηναίων τιμά την Ημέρα της Γυναίκας στον Ελαιώνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ο Δήμος Αθηναίων τιμά την Ημέρα της Γυναίκας στον Ελαιώνα

Στις εγκαταστάσεις της ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα, θα τιμήσει ο δήμος Αθηναίων, την Τρίτη 8 Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας, που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα – πρόσφυγα.
Η πρότυπη Δομή Φιλοξενίας του Ελαιώνα ανοίγει τις πόρτες της στις 12 μ.μ., για να φιλοξενήσει εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή το δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη.
Έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν εκπρόσωποι Διεθνών Φορέων, Οργανισμών, Εθελοντικών και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, υπηρεσίες Ασύλου και Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου Εσωτερικής και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κά). Ομιλίες θα απευθύνουν η διοργανώτρια της εκδήλωσης, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας κυρία Μαρία Στρατηγάκη, καθώς και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, κ. Λευτέρης  Παπαγιαννάκης.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.