Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και το Σινέ Παράδεισος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και το Σινέ Παράδεισος

 Ο Δήμος Κορυδαλλού, το φεστιβάλ "Τα Παιδιά Πάνε cinema" και το Cine Παράδεισος στηρίζουν τις οικογένειες που πλήττονται από την κρίση και αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά τους.
Tο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου στις 17.00 και 19.00 στο Cine Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα) θα προβληθεί το υπέροχο Free Birds (μεταγλωττισμένο) με αποκλειστικό στόχο την συγκέντρωση σχολικών ειδών. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα παιδιά, ενώ οι γονείς έχουν σαν υποχρέωση να φέρουν Σχολικά είδη.
Την συλλογή και την διανομή και την συμπαραγωγή της εκδήλωσης έχει ο Δήμος Κορυδαλλού, ενώ διοργανωτές είναι η Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού και το Cine Παράδεισος.
Στοιχεία προβολής: Ταινία FREE BIRDS- Ώρες /Ημέρες Σάββατο- Κυριακή 20-21 Σεπτεμβρίου 17.00 και 19.00.
Ο Ρέτζι είναι μια έξυπνη κι αιρετική στις απόψεις της γαλοπούλα, η οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον μεγαλόσωμο, θαρραλέο και άμυαλο Τζέικ σε ένα περιπετειώδες ταξίδι πίσω στο 17ο αιώνα, με σκοπό την αλλαγή του παραδοσιακού μενού της Ημέρας των Ευχαριστιών.
 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.