Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ακατέργαστο βιολογικό λάδι καρύδας-450 ml (ΕΚΠΤΩΣΗ -15%)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Ακατέργαστο βιολογικό λάδι καρύδας-450 ml (ΕΚΠΤΩΣΗ -15%)

Ακατέργαστο βιολογικό λάδι καρύδας-450 ml
Οι καρύδες για το λάδι καρύδας KULAU προέρχονται από μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις στις Φιλιππίνες. Καθ 'όλη τη διαδικασία παραγωγής οι θερμοκρασίες δεν υπερβαίνουν τους 40 ° C.
Το Βιολογικό Λάδι Καρύδας KULAU χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο στην χρήση του στην κουζίνα όσο και ως φυσικό καλλυντικό.
Είναι ιδανικό  για κρύα πιάτα όσο και για ψήσιμο, τηγάνισμα και μαγείρεμα, λόγω της ανθεκτικότητάς τπθ στη θερμότητα. Οι Φίλοι των φυσικών καλλυντικών χρησιμοποιούν το Βιολογικό Λάδι Καρύδας KULAU ΄για την περιποίηση των μαλλιών τους όσο και για την περιποίηση του δέρματος
Βάρος: 450gr
Εταιρεία: KULAU

Προμηθευτείτε το Ακατέργαστο βιολογικό λάδι καρύδας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (κλικ εδώ)   


Η προσφορά ισχύει έως 31-3-2016

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.