Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Βιωματικά θεατρικά εργαστήρια στις Λέσχες Φιλίας του δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Βιωματικά θεατρικά εργαστήρια στις Λέσχες Φιλίας του δήμου Αθηναίων

photo:Jo Black
Βιωματικά θεατρικά εργαστήρια, με θέματα από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, πραγματοποιήθηκαν σε 25 Λέσχες Φιλίας του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων για την τρίτη ηλικία, που υλοποιεί ο δήμος Αθηναίων με τις κοινωνικές δομές του.  
Ο  στόχος των βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων ήταν:
*εξάσκηση της μνήμης
*καλλιέργεια ικανοτήτων έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων (ανάλυση, σύνθεση, κριτική, φαντασία, δημιουργικότητα, εφευρετικότητα).
*εξοικείωση με την ομαδική εργασία
*κοινωνικοποίηση, δίνοντας παράλληλα χαρά στην καθημερινότητά τους
Στο πλαίσιο των εργαστηρίων αυτών πραγματοποιήθηκαν 25 θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχαν 300 ηλικιωμένοι, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε θεατρικούς ρόλους, είχαν την οργάνωση και την επιμέλεια των παραστάσεων.
 Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.