Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδρομή και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Εκδρομή και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας

photo: Jo black
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Φ.Ε.)  διοργανώνει τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, μια εκδρομή, μια φωτογραφική εξόρμηση για τους μαθητές του σεμιναρίου φωτογραφίας στην Ελευσίνα, και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο, από τον έμπειρο ξεναγό και μέλος της ΕΦΕ Γιώργο Γκιζάρη και καλεί όσα από τα μέλη και φίλους της επιθυμούν, να συμμετάσχουν και αυτά.
Η εκδρομή θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας Axos Travel.
Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
09:30 Αναχώρηση από Αθήνα (Στ. Μετρό: Μεταξουργείο).
10:30 Άφιξη στη Ελευσίνα
 Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο από τον ξεναγό μας Γιώργο Γκιζάρη. Οι μαθητές του σεμιναρίου θα κάνουν εξάσκηση στη φωτογράφιση τοπίου μετά την ξενάγηση. Οι υπόλοιποι μπορούν να περιηγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο. Παραμονή στο χώρο, μέχρι τις 13:30-14:30.
 14:30 Μετάβαση στην πόλη της Ελευσίνας (παραλία) για φαγητό.
Παραμονή στην Ελευσίνα, μέχρι τις 18:00
 18:00 Αναχώρηση - Επιστροφή Αθήνα
ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 Το κόστος της συμμετοχής στην εκδρομή είναι 15 Ευρώ το άτομο. Σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με Λεωφορείο που θα ενοικιάσει η ΕΦΕ, της εταιρείας Axos Travel και θα περιλαμβάνει, μόνο το κόστος μετάβασης και επιστροφής.
Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο (αν δεν είναι ελεύθερη), κοστίζει 3 ευρώ, επιβαρύνει τους εκδρομείς. Επίσης και τα υπόλοιπα έξοδα κατά τη διάρκεια της εκδρομής (φαγητό κλπ) επιβαρύνουν αποκλειστικά τους εκδρομείς.
Δικαίωμα συμμετοχής
 Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν όσα μέλη της ΕΦΕ επιθυμούν, με συνοδεία όσων επιθυμούν, αλλά και φίλοι της ΕΦΕ.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στα Γραφεία της ΕΦΕ, Δευτέρα με Παρασκευή 6:00-9:00 μ.μ. Τηλέφωνο 2108228131. Με e-mail: office@efe.com.gr
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητάς.
Πληροφορίες –Διευκρινήσεις: στον Γενικό έφορο της ΕΦΕ, Κυριάκο Κόκκο, στο τηλέφωνο: 6947372463.
 e-mail: kyriakos.kokkos@efe.com.gr
www.efe.com.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.