Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημέρωση για τις υποτροφίες "Ροδίας Στριφτού"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση για τις υποτροφίες "Ροδίας Στριφτού"

Ο Δήμος Αχαρνών ενημερώνει ότι σύμφωνα με το πλαίσιο του κληροδοτήματος "Ροδίας Στριφτού",  δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές  της Γ’ λυκείου του Δήμου Αχαρνών, με απολυτήριο λυκείου 18,1 και άνω και οπωσδήποτε  επιτυχόντες σε οποιαδήποτε σχολή Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., να θέσουν υποψηφιότητα για την υποτροφία που θα δοθεί σε 4 αποφοίτους που εισήχθησαν σε σχολή Α.Ε.Ι. και σε 2 αποφοίτους που εισήχθησαν σε σχολή Τ.Ε.Ι. για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017.
Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε  400 € μηνιαίως για 9 μήνες (1ης Οκτωβρίου μέχρι 30ης Ιουνίου του κάθε  ακαδημαϊκού έτους) και θα καταβάλλεται στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους μετά από επιτυχία στις εξετάσεις των μαθημάτων των Σχολών τους.
Προκειμένου να έχει ευρεία απήχηση στους ενδιαφερόμενους και για την αποφυγή τυχόν αδικιών, ο Δήμος Αχαρνών έχει ενημερώσει και εγγράφως τους Διευθυντές των Λυκείων του Δήμου Αχαρνών, ώστε να λάβουν γνώση, αφενός οι απόφοιτοι των ετών 2014 και 2015 με τις ανωτέρω προϋποθέσεις ώστε να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη διαδικασία και αφετέρου  οι  τελειόφοιτοι έτους 2016-2017.
Η προκήρυξη των υποτροφιών θα  πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του Ακαδημαϊκού έτους και θα δημοσιευτεί στον Τύπο.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.