Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προυσίαση του βιβλίου «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Προυσίαση του βιβλίου «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη

Ο Δήμος Χαϊδαρίου και η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών σας προσκαλούν τη Δευτέρα 15 Φλεβάρη, στις 19.00, στο χώρο Στέγη Πολιτισμού (Πρώην ΝΕΛΕ), Κολοκοτρώνη 36 στο Χαϊδάρι, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, σε ελεύθερη απόδοση του Αντώνη Ξένου.
Θα μιλήσουν οι Νίκος Καραθανασόπουλος, οικονομολόγος και βουλευτής του ΚΚΕ, Τζένη Κόλλια ηθοποιός και θεατρολόγος και Αλεξάνδρα Μπούκα θεατρολόγος.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι: Ζαχαρίας Ρόχας, ηθοποιός, Αγγελική Ξένου, ηθοποιός και η Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ.
Τα χορικά τραγουδούν οι: Λιλή Μήτρου και Βανέσσα Ευαγγελάτου.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.