Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παραμυθένιο ταξίδι στο Πνευματικό Κέντρο με τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Παραμυθένιο ταξίδι στο Πνευματικό Κέντρο με τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης

photo Jo Black
Ομάδες σπουδαστών της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης, οι οποίες θα παρουσιάσουν στο κοινό οκτώ παραμύθια με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, φιλοξενεί στο αμφιθέατρο «Α. Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.
Οι αναγνώσεις ξεκίνησαν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 11π.μ. και θα συνεχιστούν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 5μ.μ. και 11π.μ. αντίστοιχα.
Δέκα σπουδαστές της σχολής θα διαβάσουν, συνοδεύσουν με ήχους και σωματικούς αυτοσχεδιασμούς δύο μύθους από τον Αίσωπο, δύο διηγήματα του Παπαδιαμάντη, τρία παραδοσιακά παραμύθια και μια μικρή ιστοριούλα του Χρήστου Μπουλώτη. Με λίγα σκηνικά αντικείμενα, καπέλα, χάρτινες κατασκευές και αξεσουάρ θα δημιουργήσουν ένα γοητευτικό περιβάλλον παιχνιδιού και θεατρικής ψευδαίσθησης, που θα μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.
Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων: Ακαδημίας 50, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 5284800
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.