Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ,
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ,

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
01/12/15   Έναρξη της ομάδας Θεατρικού Εργαστηρίου των μελών του Α’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων. Η εκπαιδευτική υποστήριξη της ομάδας γίνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας του Δήμου.
01/12/15 Τα μέλη της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης του Β’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων, στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΑΠΗ και διακοσμούν την αίθουσα εκδηλώσεων.
03/09/15  Έναρξη της ομάδας Διά Βίου μάθησης «Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην καθημερινή ζωή» των μελών του Α’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων σε συνεργασία με το κέντρο Διά Βίου Μάθηση του Δήμου  Αγ. Αναργύρων- Καματερού.
05/12/15  Έναρξη συναντήσεων της Ψυχαγωγικής Ομάδας Ανδρών του Α’ ΚΑΠΗ  Αγ. Αναργύρων.
06/12/15 To ΚΑΠΗ Καματερού θα πραγματοποιήσει εκδρομή στον Άγ. Νικόλαο της Πάχης Μεγάρων, επίσκεψη στον ιστορικό χώρο της Ελευσίνας (δωρεάν είσοδος) και φαγητό στην παραλία.
08/12/15  Συμβούλιο των εργαζομένων του τμήματος ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων-Καματερού, για ενημέρωση, προγραμματισμό και αξιολόγηση των δράσεων.
08/12/15   Έναρξη στο ΚΑΠΗ Καματερού του βιωματικού σεμιναρίου με θέμα: «Ηλικιωμένοι Γονείς, Ενήλικα Παιδιά» που πραγματοποιεί η Κοινωνικής Λειτουργός του ΚΑΠΗ. Διάρκεια τέσσερις δίωρες συναντήσεις.
09/12/15 Τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Γαμπροί για πούλημα», στο θέατρο Ακροπόλ.
09/12/15  Γυναίκες μέλη  του ΚΑΠΗ Καματερού, αλλά και νεότερης ηλικίας (37-75 ετών)  συμμετέχουν σε πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας και ψηλάφησης. Το πρόγραμμα υλοποιείται  σε συνεργασία του Τμήματος ΚΑΠΗ, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής   του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, με το νοσοκομείο «Ελπίς».  Η μεταφορά των γυναικών είναι δωρεάν  με πούλμαν. Υπεύθυνη για το συντονισμό  και την επικοινωνία  με το νοσοκομείο «Ελπίς» είναι η φυσικοθεραπεύτρια του ΚΑΠΗ Καματερού.
12/12/15  Πρωινός περίπατος των μελών του Α’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων στη Λίμνη Μαραθώνα και στην παραλία Τύμβου Μαραθώνα.
12/12/15   Στα πλαίσια της επικοινωνίας των γενεών η ομάδα διήγησης παραμυθιού του Β’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων, θα διηγηθεί χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μαθητές του κατηχητικού του Ι.Ν. Αγίων Ακίνδυνων και θα κατασκευάσουν μαζί χριστουγεννιάτικα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δένδρο του ενοριακού πολιτιστικού κέντρου.
12/12/15  Η 25μελής χορωδία του ΚΑΠΗ Καματερού, συμμετέχει στην τέταρτη συνάντηση χορωδιών στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θήβας. Υπεύθυνος: κος Σουλιώτης.
13/12/15  Στο κεντρικό ΚΑΠΗ Καματερού θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία με την επιμέλεια της φυσικοθεραπεύτριας του ΚΑΠΗ Καματερού.
13/12/15  Τα μέλη του Δ’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων θα παρακολουθήσουν στο χώρο τους τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Μπήκε γαμπρός  και βγήκε νύφη». Μια παράσταση του θεατρικού οργανισμού ΛΑΟΘΕΑΤΡΟ σε συνεργασία με το ΝΠ του Δήμου μας «Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας».
16/12/15  Τα μέλη της ομάδας αλληλεγγύης του Β’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων, διοργανώνουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης. Στην εκδήλωση θα υπάρχει χριστουγεννιάτικη αγορά με αντικείμενα που κατασκεύασαν τα μέλη της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δράσεων αλληλεγγύης που έχει το Β’ ΚΑΠΗ.
17/12/15  Τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων θα παρακολουθήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ την κωμωδία-σάτιρα του Αριστοφάνη: «Εκκλησιάζουσες» από τη Θεατρική Ομάδα ΠΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΕΣ, Πειραματική Σκηνή.
18/12/15 Πρωινό τσάι στο χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων. Η χορωδία του Α’ ΚΑΠΗ θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.
19/12/15  Τα μέλη της ομάδας αλληλεγγύης του Β’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων, προσφέρουν ευχές και γλυκά σε μοναχικά μέλη.
19/12/15 Τα μέλη του Γ’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων θα πραγματοποιήσουν ημερήσια εκδρομή στη Θήβα και επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγ. Λουκά του Ιατρού.
20/12/15 Τα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων συμμετέχουν σε πρωινό περίπατο στη Μονή Βηθλεέμ στο Κορωπί.
21/12/15 Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων – Καματερού, θα συμμετέχουν στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός  Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Αναργύρων.
21 &23/12/15  Κλείσιμο των προγραμμάτων Θεραπευτικής Γυμναστικής στο Γ’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων.
23/12/15   Στα πλαίσια της επικοινωνίας των γενεών, μέλη του ΚΑΠΗ Καματερού θα συμμετέχουν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α’ Παιδικού Σταθμού Καματερού.
24/12/15  Τα μέλη των Χορωδιών των ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων – Καματερού ψάλλουν τα κάλαντα στη Δημοτική Αρχή.
 30/12/15  Τα μέλη του ΚΑΠΗ Καματερού θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση στο θέατρο «Λαμπέτη».

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.