Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Υπάρχει ανάγκη: Σάββατο 14 Νοεμβρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Υπάρχει ανάγκη: Σάββατο 14 Νοεμβρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΓΛΕΡΗ - ΛΟΦΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΤΖ. ΚΕΝΝΕΝΤΥ 135)
Ημέρα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι για το Περιστέρι το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015. Ο Δήμος Περιστερίου καλεί τους δημότες του να συνεισφέρουν στη δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων που θα γίνει σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς και Εθελοντικούς Φορείς της πόλης.
Η ανακοίνωση της εκστρατείας έγινε από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις 9 Νοεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Αναστάσιου Θεοδωράκου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη και τις Υπεύθυνες της Κοινωνικής Δράσης, Εντεταλμένες Δημοτικές Συμβούλους Μαρία Αεράκη και Μαριάννα Λακιώτη.
Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε πως: «Οι κοινωνικές δράσεις σε τέτοιους καιρούς είναι δύσκολες. Όμως στο DNAτων Περιστεριωτών υπερτερεί και κυριαρχεί η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς το συνάνθρωπο. Ξέρουμε πως ο κόσμος έχει υποστεί μεγάλες στερήσεις. Και πως αυτό που δίνει είναι από το υστέρημα του. Στόχος μας είναι το μήνυμα να φτάσει σε κάθε Περιστεριώτικο σπίτι».
Τα σημεία που θα μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες τα τρόφιμα είναι το Δημαρχείο (σταθμός Μετρό "Περιστέρι"), Πλατεία Δέγλερη και στο Λόφο Αξιωματικών (Τζ. Κέννεντυ 135).
Ο κ. Παχατουρίδης αναφέρθηκες και στις πρωτοποριακές κοινωνικές δράσεις (ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ, ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ), που υλοποιεί ο Δήμος Περιστερίου και έχουν γίνει πρότυπο σε πανελλαδικό επίπεδο και ήδη αναπτύσσονται σε άλλους Δήμους της χώρας μας.
Ο κ. Παχατουρίδης, ευχαρίστησε τους εθελοντές που συμμετέχουν στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Περιστερίου, τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τους πολίτες που συνδράμουν σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας.
Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Θεοδωράκος, Κορόγιαννη, Αεράκη και Λακιώτη εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια της συγκέντρωσης τροφίμων θα επιτευχθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς αυτή η δράση του Δήμου Περιστερίου θα αγγίξει την ευαισθησία όλων των συμπολιτών μας.
Τέλος, όλοι υπογράμμισαν την θετική ανταπόκριση των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που συμβάλλουν ενεργά σ’ αυτήν την προσπάθεια, καθώς το κάλεσμα ανθρωπιάς θα το μεταδώσουν και αυτή τη φορά προς τους πολίτες.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.