Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καρναβαλοτρέλα 2016: Για πρώτη φορά από τους Δήμους Κορυδαλλού & Νίκαιας- Ρέντη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Καρναβαλοτρέλα 2016: Για πρώτη φορά από τους Δήμους Κορυδαλλού & Νίκαιας- Ρέντη

Δυο Δήμοι, τρεις γειτονιές, μια μεγάλη παρέα! Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα του διαδημοτικού Καρναβαλιού, της «Καρναβαλοτρέλας 2016», που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τους Δήμους Κορυδαλλού και Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Πειραιά. Σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών, το Καρναβάλι επιστρέφει και φιλοδοξεί να δώσει χρώμα και αισιοδοξία, να αποτελέσει σημείο αναφοράς κεφιού και συμμετοχής, να προσελκύσει επισκέπτες στο κέντρο και τις γειτονιές των δυο Δήμων.
Ήδη οι διοργανωτές προετοιμάζουν το μεγάλο εγχείρημα, αφού η Καρναβαλοτρέλα 2016 και οι εκδηλώσεις της ξεκινούν στις 17 Ιανουαρίου 2016 με μεγάλη συναυλία στο Village Park Ρέντη, που θα παρουσιαστεί το λάβαρο του Καρναβαλιού. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 70 περίπου εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες έως την κορύφωση της Αποκριάς με τις παρελάσεις, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου 2016.
Τις επόμενες δυο εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες ανοιχτές συναντήσεις με επαγγελματίες, επιχειρήσεις, συλλόγους και δημότες, που θέλουν να αγκαλιάσουν το καρναβάλι, να ενημερωθούν αλλά και να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις.
 Η συνάντηση με επιχειρηματίες θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ώρα 13.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, ισόγειο Δημαρχείου (Λ. Γρ. Λαμπράκη 240), ενώ η συνάντηση με Συλλόγους και δημότες την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, ώρα 18.00 στο Σινέ Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4).
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις δεν θα επιβαρύνουν οικονομικά τους δυο Δήμους, ενώ θα είναι ελεύθερες για τους δημότες και το κοινό.
Συνεχής ενημέρωση για τη διοργάνωση και αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα στο fb https://www.facebook.com/karnavalotrela/.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.