Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να γυρίσεις μια ταινία; Έλα στο Κινηματογραφικό Εργαστήρι Δήμου Περιστερίου!
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να γυρίσεις μια ταινία; Έλα στο Κινηματογραφικό Εργαστήρι Δήμου Περιστερίου!

Photo: Jo Black
Το Κινηματογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Περιστερίου δημιουργήθηκε το 2009 και απευθύνεται σε όλους τους δημότες Περιστερίου, αλλά και σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 18:00 – 22:00 στο Λόφο Αξιωματικών, στην οδό Μαραθωνοκάμπου & Αβέρωφ. Ξεκινούν στα τέλη Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται στα μέσα Ιουνίου.
Οι σπουδαστές διδάσκονται Ιστορία, Αισθητική, Σενάριο-Μυθοπλασία και Σκηνοθεσία κινηματογράφου, ενώ παράλληλα δημιουργούν ταινίες μικρού μήκους.
Στην προετοιμασία και τα γυρίσματα των ταινιών βοηθούν επαγγελματίες κάθε ειδικότητας ώστε οι σπουδαστές να εκπαιδεύονται ολοκληρωμένα πάνω στο αντικείμενο.
Αρκετοί απόφοιτοι του εργαστηρίου έχουν ενσωματωθεί σε διάφορες θέσεις στον κινηματογραφικό χώρο, ενώ άλλοι συμμετέχουν με τις ταινίες τους σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διδάσκουν οι σκηνοθέτες Αποστόλης Ηλιόπουλος και Φώτης Δημητρακάκης και η θεωρητικός του κινηματογράφου Νανά Κυριαζή.
Εγγραφές: ΔΕΠΑΔΠ Παπαρρηγοπούλου 94 (Θέατρο Πολιτών) καθημερινά 9:00π.μ.–2:00μ.μ. (Δευτέρα & Τετάρτη 5-8μ.μ.) έως 25 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: Τηλ. 2105770914, 2105779049 καθημερινά 9:00π.μ.–2:00μ.μ. (Δευτέρα & Τετάρτη 5-8μ.μ.). Τηλέφωνο υπεύθυνου 6937050248).Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.