Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Κορυδαλλού : Νέο σεμινάριο στα ΕΡΤΕΚΟ: «Εισαγωγή στον Κινηματογράφο»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμος Κορυδαλλού : Νέο σεμινάριο στα ΕΡΤΕΚΟ: «Εισαγωγή στον Κινηματογράφο»

photo Jo Black
Στο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με τις βασικές αρχές της σκηνοθεσίας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αφηγούμαστε με εικόνες μια ιστορία.
Θα αναπτυχθούν ιδέες και τρόποι μετατροπής αυτών σε εικόνες.
Επίσης θα γίνει αναφορά στο μοντάζ και τον τρόπο μετουσίωσης εικόνων σε «ιστορία», γνωστοποίηση των ειδικοτήτων και της συνεισφοράς τους στην παραγωγή, αναφορά στην ιστορία της τέχνης και του κινηματογράφου καθώς και πρακτική εφαρμογή όλων των γνώσεων με την δημιουργία ταινιών μικρού μήκους σε συνεργασία με τις Θεατρικές Ομάδες του Δήμου.
Πληροφορίες: 210 4970070
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.