Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 6ο Athens Bike Festival - 18 έως 20 Σεπτεμβρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

6ο Athens Bike Festival - 18 έως 20 Σεπτεμβρίου

Τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας!
Το ποδήλατο δεν σταματά πουθενά... θα μπορούσε να είναι το σκεπτικό του φετινού Athens Bike Festival, που πραγματοποιείται παρά τις αντιξοότητες και τις πολιτικές εξελίξεις.
Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του ποδηλάτου για έκτη συνεχή χρονιά. Πολλά ποδήλατα, αξεσουάρ, εκδηλώσεις, δοκιμές ποδηλάτων, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους προβλέπει το πρόγραμμα του Athens Bike Festival.
Για φέτος στόχος μας είναι να μπορούν οι επισκέπτες να δοκιμάσουν, σε πραγματικές συνθήκες, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα μας, όσα πιο πολλά ποδήλατα μπορούν... Για το λόγο αυτό οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν ήδη προγραμματίσει τη διάθεση Test Bikes προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης να σχηματίσει προσωπική άποψη για τα ποδήλατα που θα μπορεί να αγοράσει.
Οι νέες, ενδιαφέρουσες τάσεις στο χώρο του ποδηλάτου, τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός αλλά και πολλές... ευκαιρίες είναι μερικά από αυτά που μπορεί να δει κάποιος στο 6ο Athens Bike Festival, το οποίο πραγματοποιείται και φέτος στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.