Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα: Επιβαρυντικοί παράγοντες για την εμφάνιση καρδιοπαθειών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ημερίδα: Επιβαρυντικοί παράγοντες για την εμφάνιση καρδιοπαθειών

Ο Δήμος Περιστερίου,  σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ., στο 3ο ΚΕ.ΦΙ. Περιστερίου (πρώην ΚΑΠΗ), Kώστα Βάρναλη & Ραιδεστού, «Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης» με θέμα:
«ΚΕΠ Υγείας και προληπτική Ιατρική
"Επιβαρυντικοί παράγοντες για την εμφάνιση καρδιοπαθειών»
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου είναι μια νέα δημοτική δομή, που σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου για τις προληπτικές εξετάσεις που προτείνονται για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων νοσημάτων.
Το ΚΕΠ Υγείας σας προτείνει να κάνετε συγκεκριμένες επισκέψεις και εξετάσεις στον θεράποντα ιατρό σας, ώστε να θωρακίσετε την υγεία σας.
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Επιβαρυντικοί παράγοντες για την εμφάνιση καρδιοπαθειών
Εισηγητής - Δρ. Μπεκιάρης Γεώργιος,
Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Υγείας
Ομιλητής - Δρ. Γεώργιος Δερμιτζάκης, Καρδιολόγος

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.