Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ -Τοπίων Περιήγησις του Δημήτρη Αγαθοκλή
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ -Τοπίων Περιήγησις του Δημήτρη Αγαθοκλή

29 Ιουλίου – 29 Σεπτεμβρίου 2015, Καφέ του Μουσείου
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, θέλοντας να είναι ενεργό κομμάτι της κοινωνίας και να λειτουργεί ως αγορά ιδεών και εστία πνευματικών αναζητήσεων, φιλοξενεί σε τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους του Καφέ εκθέσεις σύγχρονης τέχνης.
Με αυτόν τον τρόπο δίνει βήμα διαλόγου σε καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, προκειμένου να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και τις διαδρομές τους στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, ενώ ταυτόχρονα συμπληρώνει τη μουσειακή εμπειρία των επισκεπτών, προσφέροντας εικαστικά ερεθίσματα που μπορούν να λειτουργήσουν ως γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, τον άνθρωπο και τα τέχνεργά του.
Τέσσερις χώρες (Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Κούβα) ξεδιπλώνονται μέσα από την έκθεση «Τοπίων Περιήγησις» αποκαλύπτοντας τον περιβάλλοντά τους χώρο. Τοπία όπου το ανθρώπινο στοιχείο άλλοτε κυριαρχεί, άλλοτε υπονοείται και άλλοτε απουσιάζει. Φύση, πόλη, δρόμοι, ανθρώπινες σχέσεις, όλα συνδεδεμένα μ' έναν αόρατο ασπρόμαυρο μίτο. Ο τόπος και ο χρόνος διακριτικά συμφιλιωμένοι στις δύο διαστάσεις. Η μεταμόρφωση του Πραγματικού μέσα από τον φωτογραφικό φακό που προτείνει μιαν άλλη οπτική – μια αποκάλυψη όσων μας περιστοιχίζουν και βρίσκονται σε αέναη σχέση με μας, συνειδητά ή ασυνείδητα.
Ο Δημήτρης Αγαθοκλής ασχολείται τα τελευταία οκτώ χρόνια με την ασπρόμαυρη καλλιτεχνική φωτογραφία και την ποίηση (βραβείο Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» το 2010). Έχει πραγματοποιήσει τέσσερις ατομικές φωτογραφικές εκθέσεις σχετικά με τη χώρα της Κούβας.

Eγκαίνια: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015, ώρα 18:00
Διάρκεια: 29/7-29/9/2015
Ωράριο: Δευτέρα - Κυριακή 08:00-20:00
Η είσοδος για το Καφέ είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες: Τηλ. 2132144891 & 213 2144837

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 Πατησίων 44, Αθήνα 10682
www.namuseum.gr 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.