Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητα

Ο Δήμος Αχαρνών, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μιχάλης Βρεττός, διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά την καλοκαιρινή εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, σε συνεργασία με τη Future Library και με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».
Από τις 23 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου σας περιμένουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών στην 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία που φέτος έχει τίτλο «Ό,τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!». Οι αντίθετες έννοιες μας βοηθούν να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε τον κόσμο και τη ζωή και μας μυούν στη διαλεκτική και θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της βιβλιοθήκης και – φυσικά – με τα ίδια τα βιβλία και την Ανάγνωση.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών με την Καλοκαιρινή Εκστρατεία θα ανανεώσει τη συλλογή της με τα καινούρια βιβλία και με εργαστηριακά είδη φυσικής που θα προσφέρει το Future Library.

Πληροφορίες και προεγγραφές:
Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών, Φιλαδελφείας 217 (1ος όροφος),
τηλ.: 210-2322878
Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης, τηλ.: 2132072538
Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.