Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Για μια ακόμη χρονιά ξεκίνησε τη λειτουργία του το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου μας, έχοντας στόχο την δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής  στους μετεξεταστέους μαθητές των γυμνασίων του Δήμου μας.
Η δράση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία στην παρούσα χρονική περίοδο, που λόγω της οικονομικής κρίσης και της αυξημένης ανεργίας, οι γονείς δεν μπορούν εύκολα να ανταπεξέλθουν στην παροχή φροντιστηριακών μαθημάτων για τα παιδιά τους.
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος είναι αποτέλεσμα της χρόνιας, επιτυχημένης και αποτελεσματικής συνεργασίας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής- Δ/νση Παιδείας), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Φιλοσοφική Σχολή-Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής και της σχολικής κοινότητας.
Καθοριστικής σημασίας για την πραγματοποίηση του προγράμματος είναι η εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών, οι οποίοι προσφέρουν στους μαθητές αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια.
Το πρόγραμμα υλοποιείται πρωινές ώρες στον χώρο του Β'  Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας και τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν την 1η Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες: Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής: 2132019309,2, Δ/νση Παιδείας: 2132019340Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.