Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εθελοντική Ομάδα Εργασίας Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Εθελοντική Ομάδα Εργασίας Δήμου Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών, με την υπ’ αριθμ.: 125/2-4-2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει προχωρήσει στη σύσταση Εθελοντικής Ομάδας Εργασίας στον Δήμο.
Μέλη της εθελοντικής ομάδας μπορεί να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου Αχαρνών επιθυμούν και υποβάλλουν αίτηση.
Για το λόγο αυτό θα δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών, στο οποίο θα καταγράφονται τα στοιχεία όσων υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην εθελοντική ομάδα.Σκοπός της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Αχαρνών είναι η παροχή, δια μέσου των μελών της, υπηρεσιών που αφορούν τομείς κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης (συμμετοχή στο κοινωνικό παντοπωλείο, στο κοινωνικό συσσίτιο κ.α.)
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά στο e-mail: koinpol@acharnes.gr ή στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Φιλαδελφείας 87 & Αθ. Μπόσδα, ισόγειο Δημαρχιακού Μεγάρου), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.