Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία με παραδοσιακά και νησιωτικά τραγούδια
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Συναυλία με παραδοσιακά και νησιωτικά τραγούδια

Η μουσική της νησιωτικής Ελλάδας είναι ο πρωταγωνιστής στη συναυλία με παραδοσιακά και νησιωτικά τραγούδια, ερμηνευμένα από τους Μαρίνα Μανωλάκου, Γρηγόρη Νταραβάνογλου και Μανώλη Καρπάθιο, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα», την Τετάρτη 26 και την Κυριακή 30 Αυγούστου -στις 9μ.μ.- στην πλατεία Αγ. Ανδρέα (Λαμπρινή) και πλατεία Καραμανλάκη (Κάτω Πατήσια) αντίστοιχα.
Το κοινό θα απολαύσει τα ωραιότερα θαλασσινά τραγούδια, που όλοι σιγοτραγουδάμε και έχουμε συντροφιά στις καλοκαιρινές μας περιπλανήσεις, σε μία δροσερή και πιστή απόδοση με τη σύγχρονη σφραγίδα των τριών καλλιτεχνών, τους οποίους θα συνοδεύσει ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων.
Οι ακροατές θα ταξιδέψουν στο ελληνικό νησιωτικό μουσικό χάρτη με μελωδίες από τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κύπρο, την Κρήτη, το Αιγαίο και το Ιόνιο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800 ή να επισκεφτούν το www.opanda.gr 
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.