Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Οι Ωρίωνες "ροκάρουν" στην πόλη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Οι Ωρίωνες "ροκάρουν" στην πόλη

Σε μία μεγάλη μουσική σκηνή θα μετατραπεί, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 21.00,η πλατεία Αγ. Ιωάννη (Λ. Βουλιαγμένης) με  το συγκρότημα «Ωρίωνες» την ποπ - ροκ καλοκαιρινή συναυλία τους, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015».
Οι «Ωρίωνες» ανεβαίνουν στη σκηνή για να διασκεδάσουν το κοινό με ποπ και ροκ μελωδίες από δικές τους συνθέσεις αλλά και από τραγούδια, που μικροί και μεγάλοι έχουμε αγαπήσει, παρασέρνοντας τους ακροατές σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.
Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1979 και πήρε το όνομά του από τον αστερισμό Ωρίωνα. Δημιουργήθηκε από τους Βασίλη και Σάκη Αβραμίδη και στη μακρόχρονη ιστορία του με μία πλούσια δισκογραφία, έχει προσφέρει σημαντικά ακούσματα στην ελληνική ροκ αλλά και ποπ σκηνή.
Οι «Ωρίωνες» έχουν γράψει τη μουσική επένδυση και έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες ελληνικές ταινίες, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως ο Μάνος Ξυδούς, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης και η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Τζώνης Βαβούρας και ο Νίκος Ζιώγαλας.

 Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015».
 
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.