Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος “Το μαχαίρι της Μήδειας” του Νίκου Σαλτερή
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος “Το μαχαίρι της Μήδειας” του Νίκου Σαλτερή

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της και η Εμπειρία Εκδοτική παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Νίκου Σαλτερή με τίτλο: “Το μαχαίρι της Μήδειας”, την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, ώρα 19.30 στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου (Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως, σταθμός Μετρό "Περιστέρι").
Για το μυθιστόρημα θα μιλήσουν οι κ.κ.:
Λιλή Καρκούλια, Εκπαιδευτικός - Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου
Στέλιος Κρασσάς, Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Βιβή Γεωργαντοπούλου, Συντονίστρια Ομάδων Ανάγνωσης - Μπλόγκερ
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου. Διαβάζει ο κ. Δημήτρης Φιλελές.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο, που διαδραματίζεται σε μια συνοικία του Πειραιά, αλλά και σ’ ένα Κυκλαδίτικο νησί. Μέσα από κάποια παλιά γράμματα του παππού του ήρωά του, Αλέξανδρου, μεταφερόμαστε στη Μασσαλία και στη Γερμανία του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι εποχές, τα πρόσωπα και η γλώσσα εναλλάσσονται και οι περιγραφές ρέουν αβίαστα. Η αφήγηση ξεκινά σε μια βεράντα και καταλήγει πάλι εκεί, όπου ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί ότι από τη Γνώση δεν υπάρχει επιστροφή στην Άγνοια. Δεν υπάρχει αντίστροφη πορεία, το κόστος της Γνώσης είναι η απώλεια της Ασφάλειας, το ταξίδι το ίδιο, η ζωή μας.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.