Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ" ΤΗΣ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ" ΤΗΣ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Δήμου Περιστερίου με τίτλο: «Κόκκινη Κλωστή δεμένη…» από Δευτέρα 25 έως και το Σάββατο 30 Μαΐου 2015.  
Είναι μια πρωτοποριακή δράση, που δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές της πόλης να συμμετέχουν το εκπαιδευτικό πολιτιστικό πρόγραμμα και έτσι να έρθουν σε επαφή με το λαϊκό παραδοσιακό παραμύθι μέσα από αφηγήσεις παραμυθιών, που παρουσιάζονται στο χώρο του σχολείου.
Το πρόγραμμα με τίτλο: «Κόκκινη Κλωστή δεμένη…» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, ώρα 18:00 με τη συμμετοχή όλων των παιδιών σε ειδικά διαμορφωμένες «παραμυθοφωλιές» στο Άλσος Περιστερίου.
Στις 20:00 η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, τραγουδάει το δικό της παραμύθι. Δ/νση Χορωδίας: Καίτη Τσεκούρα.
Στις 20:30 θα ακολουθήσει η αξιόλογη θεατρική παράσταση "Το παραμύθι χωρίς όνομα" της Κάρμεν Ρουγγέρη. Από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα.  Ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της, μεταφέρονται με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο. Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Βασιλάκης Λευτέρης, Κομπόγιωργας Αλέξανδρος, Μητρούδη Νάντια, Νικολάου Γιάννης, Σοφιανοπούλου Αμάντα, Χρυσανθοπούλου Μυρτώ, Λιναρδάτου Κωνσταντίνα. Είσοδος Ελεύθερη.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.