Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον Δήμο Χαϊδαρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον Δήμο Χαϊδαρίου

Μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος σε καθηγητές και γονείς υπήρξε ανταπόκριση από δεκάδες μαθητές και αρκετούς καθηγητές για συμμετοχή στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου.
Πρόθεση του Δήμου είναι να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο την απογευματινή βοηθητική ζώνη, ως πρόσθετη εκπαιδευτική βοήθεια σε μαθητές οικογενειών που έχουν ανάγκη, από τον Φλεβάρη, δεδομένου ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Επειδή δεν έχει δηλώσει ενδιαφέρον ένας επαρκής αριθμός διδασκόντων για ορισμένα μαθήματα (μαθηματικά & φυσική), θα δοθεί παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής στο κοινωνικό φροντιστήριο ως την Παρασκευή 6 Φλεβάρη, ώστε όσοι επιπλέον μαθητές/τριες επιθυμούν να εγγραφτούν, αλλά και εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν.
Για την καλύτερη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου ο Δήμος θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 9 Φλεβάρη και ώρα 2μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου σύσκεψη με τους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ή επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν το έχουν δηλώσει ακόμα.
Τονίζεται για μια ακόμη φορά η αναγκαιότητα της συμμετοχή των εκπαιδευτικών της πόλης μας με τον Δήμο να τους απευθύνει κάλεσμα για προσφορά στην προσπάθεια αυτή.
Τηλέφωνα επικοινωνίας δηλώσεις συμμετοχής: 21302047340


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.