Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Επιμορφωτική εκδήλωση «Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε».
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Επιμορφωτική εκδήλωση «Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε».


Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) διοργανώνει ανοιχτή επιμορφωτική εκδήλωση την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 18:00, στο δημαρχείο Χολαργού, αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη», (Περικλέους 55, 15561 Χολαργός).με θέμα «Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε».

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (...Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) με την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρίας Janssen και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust διοργανώνει στο πλαίσιο του προγράμματος «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ», ανοιχτή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε».
Στόχος της εκδήλωσης αλλά και του προγράμματος συνολικά είναι η προώθηση της πρόληψης του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού αλλά και η βελτίωση της ψυχοσυναισθηματικής υγείας των παιδιών. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο με στόχο την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινοτήτων και τον διάλογο αναφορικά με θέματα ενδοσχολικής βίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, υπό την διεύθυνση της κας Μ. Μάσσου, την υποστήριξη της Αντιδημάρχου Παιδείας Χολαργού -Παπάγου κας Χ. Παρίση και του Σχολικού Συμβούλου κου Δ. Ζυμπίδη την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 18:00, στο δημαρχείο Χολαργού, αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη», (Περικλέους 55, 15561 Χολαργός).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ειδικοί ψυχικής υγείας της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου, ο Ιδρυτής & Επιστημονικά Υπεύθυνος Καθ. Παιδοψυχιατρικής κος Ι. Τσιάντης, καθώς και ο εκπαιδευτικός-συγγραφέας παιδικών βιβλίων και Αγγελιαφόρος Ψυχοκοινωνικής Υγείας στα Παιδιά και τους Εφήβους Βαγγέλης Ηλιόπουλος.


 
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.