Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η διατήρηση της υγείας σου είναι στο χέρι σου ενημερώσου στο ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Η διατήρηση της υγείας σου είναι στο χέρι σου ενημερώσου στο ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου είναι μια νέα δημοτική δομή που σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ενημερώνει τους κατοίκους για τις προληπτικές εξετάσεις, που προτείνονται βάσει διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων νοσημάτων.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου σε θέματα Υγείας, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι το ΚΕΠ Υγείας σας προτείνει να κάνετε συγκεκριμένες επισκέψεις και εξετάσεις στον θεράποντα ιατρό σας ώστε να θωρακίσετε την υγεία σας. Οι προτεινόμενες εξετάσεις καλύπτονται, υπό προϋποθέσεις, από τον ΕΟΠΥΥ.
Επιπλέον, αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να ενημερωθείτε για τους γιατρούς που συνεργάζονται με τα ΚΕΠ Υγείας μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2105715291 και 2105704276 ή στο e-mail: kepygeias@peristeri.gr ή τέλος να περάσετε πρωινές ώρες από τα γραφεία των ΚΕΠ Υγείας που βρίσκονται στην διεύθυνση: Παρασκευπούλου 25Α και Δημοσθένους 11 κτίριο Γ.
Τα νοσήματα για τα οποία προτείνονται προληπτικές εξετάσεις είναι προς το παρόν τα εξής:
• ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΑΟΡΤΗΣ
• ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ
• ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
• ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
• ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ
• ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ-ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
• ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.