Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Εξερεύνησε τα όριά σου»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

«Εξερεύνησε τα όριά σου»

Μία πρόταση γνωριμίας με το μπάσκετ με καρότσι, για άτομα με κινητική αναπηρία, αποτελεί το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου», το οποίο οργανώνουν στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων.
Σκοπός της εκδήλωσης, αλλά και φιλοσοφία όλης της πορείας του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων, είναι η δημιουργία μόνιμων δομών, ειδικά προσαρμοσμένων για την άθληση των Ατόμων με Αναπηρία. Με το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου» ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Σύλλογος συντελούν στην προσπάθεια αναγνώρισης και ενίσχυσης, τόσο του καθαρά αθλητικού, όσο και το κοινωνικού έργου που προσφέρει ο Σύλλογος στα άτομα με αναπηρία, με την κοινωνικοποίηση και την ενσωμάτωση τους μέσω του αθλητισμού.
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο τηλ.: 210 2387157, με τον κο Μακρή στο κιν: 6947522780 ή να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση paska.athens@gmail.com .
Κλειστό Γήπεδο Μετς: Μάρκου Μουσούρου 70, Μετς, τηλ. 210 7512400 & 7014500
Ώρα:11.00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.