Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν εξετάσεις από το ΙΚΠΙ & τους Δήμους του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Δωρεάν εξετάσεις από το ΙΚΠΙ & τους Δήμους του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Μέχρι τον Απρίλιο συνεχίζεται το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής αποκλειστικά για ανασφάλιστους και ανέργους της περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τους Δήμους του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και τα νοσοκομεία μέλη του δικτύου.
Αν είστε ανασφάλιστος/-η ή άνεργος/-η, ηλικίας 25-65 ετών, επωφεληθείτε για να κάνετε δωρεάν προληπτικό έλεγχο για σακχαρώδη διαβήτη, καρδιαγγειακά νοσήματα και τους καρκίνους παχέος εντέρου, μαστού και τραχήλου της μήτρας στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία του Δικτύου, έπειτα από ραντεβού. Μαζί με τα αποτελέσματα θα λάβετε έκθεση υγείας με τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές.
Για αυτό το διάστημα, τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία είναι τα:• Γ. Ν. Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Γ. Ν. Α. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Γ. Ν. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ Γ. Ν. Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Γ. Ν. Ν. Θ. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Γ. Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» Γ. Ν. ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ Γ. Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ» Γ.Ν.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Π.Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»
Για ραντεβού και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας του ΙΚΠΙ: 210 7222727 - 723, ώρες 9-5 και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος: www.prolipsigiaolous.gr
Επίσης, δείτε τη σελίδα  "Πρόληψη για όλους" στο Facebook.
Πληροφορίες δίνονται ακόμη στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας-Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής-Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας. Υπεύθυνη επικοινωνίας : Φωτεινή Σμυρνή, τηλ.: 2132019309
Μαζί σας θα πρέπει να έχετε:
1.      Φωτοτυπία ταυτότητας
2.      Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας ή ληγμένου βιβλιαρίου υγείας
3.      Επικυρωμένη Υπεύθυνη δήλωση, που θα γράφει: «δηλώνω ότι είμαι άνεργος ή ανασφάλιστος», ανάλογα με την περίπτωση.
Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται ανάλογα με την ηλικία είναι: μέτρηση σακχάρου, χοληστερόλης και αρτηριακής πίεσης, μαστογραφία, τεστ Παπανικολάου και ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα..Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.