Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Δήμου Πετρούπολης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Δήμου Πετρούπολης


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου Εκδηλώσεις για τα παιδιά της πόλης
Το πρωί του Σαββάτου στην Πλατεία «Ηρώ» θα στηθεί «Το καρναβάλι των παιδιών», ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με κλόουν, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μπαλονοκατασκευές, φουσκωτή τσουλήθρα και πολλές εκπλήξεις. Το πρόγραμμα  θα παρουσιαστεί την ίδια μέρα και στην πλατεία Αγίας Τριάδας.
- Πλατεία Ηρώ 10:30  -  12:00 το πρωί
- Πλατεία Αγίας Τριάδας 13:30 - 14:30 το μεσημέρι
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου Αποκριάτικη Παρέλαση
Αναβίωση Παραδοσιακών Αποκριάτικων Εθίμων
  Από τη στρογγυλή πλατεία ξεκινά την κεφάτη του παρέλαση το καρναβάλι και φτάνει στην πλατεία ΗΡΩ. Εκεί, το τμήμα Παραδοσιακών Χορών αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει, με χορούς και έθιμα αποκριάτικα, σκωπτικά τραγούδια και δρώμενα. Συνδράμουν Εθνικοτοπικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης με τα δικά τους συγκροτήματα. Μεταξύ άλλων παρουσιάζονται ο Χορός των Γενίτσαρων από τη Νάουσα, Ικαριώτικα σκωπτικά τραγούδια, αποκριάτικοι χοροί από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Δυτική Θράκη (Έβρος), την Ήπειρο, τη Ρούμελη. 
- Στρογγυλή Πλατεία 11:30 το πρωί
- Πλατεία ΗΡΩ 12:00 το μεσημέρι


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.