Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Σχολές Γονέων» στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

«Σχολές Γονέων» στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Περιστερίου

Στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Περιστερίου θα υλοποιηθεί πρόγραμμα «Σχολής Γονέων», από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμούς & Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη ενημερώνει τους γονείς ότι θα δημιουργηθούν ομάδες 18-20 ατόμων και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων συμμετοχής μέσω των Βρεφονηπιακών Σταθμών, θα υπάρξει ενημέρωση για τους τόπους, τις ημέρες και ώρες των συναντήσεων.

Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Στοχεύει στο να βελτιωθεί η επικοινωνία στην οικογένεια, να προαχθούν οι γνώσεις των γονέων σχετικά με τις ψυχικές, πνευματικές, κοινωνικές και άλλες ανάγκες των παιδιών σε κάθε στάδιο ανάπτυξής τους, να αναπτυχθούν δεξιότητες για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών κ.ά.
Βοηθώντας τους νέους γονείς να ανταποκρίνονται στον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής τους με τα καλύτερα εφόδια, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για την όσο γίνεται καλύτερη στήριξη της ελληνικής οικογένειας.
Άλλωστε η επιτυχία του προηγούμενου κύκλου προγράμματος Σχολής Γονέων είχε αποδείξει ότι έπρεπε να επανέλθουμε με ένα νέο κύκλο.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.