Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -Πρόληψη και παρέμβαση για την Άνοια (Alzheimer)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -Πρόληψη και παρέμβαση για την Άνοια (Alzheimer)

Στα πλαίσια συνεργασίας του Δήμου Περιστερίου με την Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών πραγματοποιεί κοινές δράσεις παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.
Γι' αυτό το σκοπό, πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2015 σύσκεψη στο 3ο ΚΑΠΗ, του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα Υγείας του Δήμου, Καρδιολόγου Γεωργίου Μπεκιάρη με την Πρόεδρο της Εταιρείας, Νευρολόγο - Ψυχίατρο Παρασκευή Σακκά, καθώς και με στελέχη των ΚΑΠΗ, των κοινωνικών υπηρεσιών, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Εταιρείας Νόσου Alzheimer.
Αποφασίστηκε η οργάνωση και λειτουργία τριών συμβουλευτικών σταθμών για την προώθηση δράσεων πρόληψης και παρέμβασης για την Άνοια.
Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν στα ΚΑΠΗ:
• Ανθούπολης (Αχαΐας 4), τηλ. 2105753181
• Κέντρου (Βάρναλη & Ραιδεστού), τηλ. 2105740590,210-5742152
• Λόφου Αξιωματικών (Μαραθωνοκάμπου 15), τηλ. 210-5738554
Ο κ. Μπεκιάρης τόνισε ότι η άνοια ταλαιπωρεί πολλούς συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους και οι συμβουλευτικοί σταθμοί στην πόλη του Περιστερίου θα προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες σε όλους όσους πάσχουν από τη νόσο Alzheimer.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.