Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ : RUGBY FOOTBALL CLUB
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ : RUGBY FOOTBALL CLUB

O Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Rugby Χαϊδαρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαϊδαρίου, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 θα διοργανώσει το «No Limits Rock Festival» στην πλατεία του δημαρχείου στο Χαϊδάρι.
Στο ροκ φεστιβάλ θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα The Delay από το Περιστέρι, Brainfreeze και Sbaraquack από το Χαϊδάρι και οι Bacchus Priest από το Music Center Athens - Αίθουσα Μουσικής του Λευτέρη Χριστοφή στο Χαϊδάρι. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ακόμη επιδείξεις ράγκμπι από την ομάδα του συλλόγου και κληρώσεις, έπειτα από λαχειοφόρο, με δώρα tablets και μία τηλεόραση.
Συνδιοργανωτές θα τελέσουν ο δήμος Χαϊδαρίου και το γνωστό χαϊδαριώτικο καφέ «Γραμματόσημο», ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis 105,2 θα αποτελέσει χορηγός επικοινωνίας.
Υποστηρικτές στην προσπάθεια αυτή που συμμετέχει με γκρουπ είναι η Αίθουσα Μουσικής – Music Center Athens που προσφέρει τις υπηρεσίες της στην μουσική νεολαία του Δήμου Χαϊδαρίου εδώ και 14 χρόνια υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και ιδρυτή Λευτέρη Χριστοφή, το μουσικό site BullMP.com και το βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣnet.
Στο μέλλον η οικογένεια του Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ευελπιστεί ότι η εν λόγω συναυλία θα καταφέρει να γίνει θεσμός και πως θα αποτελέσει μια ακόμη οδός για να αναδειχθεί το ράγκμπι και πέρα από τα σύνορα του Χαϊδαρίου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.