Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παιδικές ταινίες στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Παιδικές ταινίες στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ

Στο νέο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) θα προβληθούν αξιόλογες παιδικές ταινίες για τους μικρούς μας φίλους. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες παιδικές ταινίες:
- ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 11.30 π.μ.: Σκυλάκια στο διάστημα (Speca Dogs)
Η Μπέλκα και η Στρέλκα, μια τετράποδη σταρ του τσίρκου και μια αδέσποτη σκυλίτσα, περνούν από σκληρή εκπαίδευση και ταξιδεύουν στο Διάστημα με τη μη επανδρωμένη σοβιετική αποστολή του '60.
Τρισδιάστατο animation της ντισνεϊκής, βασισμένο στην αληθινή ιστορία του πρώτου διαστημικού ταξιδιού με ζωντανούς επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν, αφού μπήκαν σε τροχιά γύρω από τη Γη, να επιστρέψουν ζωντανοί.
- ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 11.30 π.μ.: «Θαυματοποιός»
Ένας Γάλλος ταχυδακτυλουργός που αναγκάζεται να φτάσει μέχρι τη Βόρεια Βρετανία για να βρει κοινό, γοητεύει με τα τρικ του τη νεαρή Αλίκη, η οποία τον ακολουθεί στο Εδιμβούργο. Ένα παραδοσιακό animation, βασισμένο σε σενάριο του Ζακ Τατί και σκηνοθετημένο από τον δημιουργό του "Τρίο της Μπελβίλ", ανακαλύπτει ξανά την παλιά, χαμένη κινηματογραφική μαγεία. Τρυφερό, μελαγχολικό και διακριτικά αστείο, απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.