Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πληρωμές του προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας στην περιοχή ευθύνης της ΔΑΟΚ Ορεστιάδας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Πληρωμές του προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας στην περιοχή ευθύνης της ΔΑΟΚ Ορεστιάδας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας ανακοινώνει ότι οι καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτέων του προγράμματος Βιολογικής Γεωργίας έτους 2012 αναρτήθηκαν στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στην οδό Ραιδεστού 9, στην Ορεστιάδα.
Οι απορριπτόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση κατά των πληρωμών σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από σήμερα 18/12/2014 μέχρι και 24/12/2014.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.