Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: O κόσμος των Χριστουγέννων στο Cine Παράδεισος 25 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου/ 12.00-21.00
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

O κόσμος των Χριστουγέννων στο Cine Παράδεισος 25 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου/ 12.00-21.00

Σε Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία μεταμορφώνεται ο Cine Παράδεισος του Δήμου Κορυδαλλού από τα Χριστούγεννα ως τα Θεοφάνεια με γιορτινές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και φυσικά φανταστικές ταινίες.
Η διοργάνωση ανήκει στον Δήμο και στο πρόγραμμα «Τα παιδιά πάνε σινεμά», που κάνει την έκπληξη δημιουργώντας έναν παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κόσμο 2.000 m2 για όλη την οικογένεια, από την εξωτερική πλατεία και τους ισόγειους χώρους, τους ορόφους και την τα-ράτσα του θερινού κινηματογράφου.
Όλος αυτός ο κόσμος είναι ανοιχτός σε όλα τα παιδιά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν δωρεάν (με την επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης) τρεις κινηματογραφικές προβολές, δυο εισόδους στον παιδότοπο και να όλες τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια.
Το Christmas World περιλαμβάνει:
- Το δωμάτιο του Αι Βασίλη, ένα αληθινό σπίτι 100τμ, στον εσωτερικό χώρο δίπλα στον διάδρομο εξόδου. Ο Αγαπημένος Άγιος των παιδιών περιμένει τους μικρούς μας φίλους να φωτογραφηθεί μαζί τους και να ακούσει τις ευχές τους. Σε ένα παραδοσιακό σκηνικό, ο Άγιος Βασίλης θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.
    


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.